Expo 2020 Dubai


dubai

Duke u bashkuar me Minds, duke krijuar të ardhmen

Në EXPO ardhshëm 2020 do të mbahet në 5 vjet në Dubai, kompania PAULOWNIA-IT Ltd ka vendosur të punojë me Qeverinë e Emirateve të Bashkuara Arabe për të punuar në një projekt inovativ dhe të qëndrueshëm.

Pas vlerësimeve të kujdesshëm PAULOWNIA-IT Ltd. pretendon të ketë sukses në një kurrë nuk menduan për ndërmarrje deri më tani:
Vegjetacionit CREATE FRAME me dru masive në shkretëtirë.

PAULOWNIA-IT Ltd. tregon se klon i tyre ZGJEDHURA PAULOWNIA PAULEMIA mund të rritet në vende të vetmuara, pas PËRPUNIMIN DHE TRAJTIMIN E SUBSUOLO.

Projekt pilot

  • Objektivi kryesor i projektit është mbjellja e një fushë eksperimentale financuar nga kompania Paulownia-IT Ltd në bashkëpunim të pjesëmarrjes / me Qeverinë e Emirateve të Bashkuara Arabe.
  • Përgatitja e fushës eksperimentale do të kryhet nga një ekip i Emirateve në vend të caktuar nga Qeveria nën udhëheqjen e Emiratet e Bashkuara Arabe (shenjat në mënyrë të përshtatshme Mbrojtja) dhe kontrollin e kompanisë PAULOWNIA-IT Ltd.
  • Mbjellja e Clone ZGJEDHURA PAULOWNIA PAULEMIA, bimët (klon ZGJEDHURA PAULOWNIA PAULEMIA) dhe fillimi i afat të fushës eksperimentale do të ekzekutohet nga srl ​​Company PAULOWNIA-IT.
  • Vendndodhja e plantacion demonstrim do të mbyllet periferi të ketë më shumë shikueshmëri dhe përdorshmërisë përpara EXPO 2020, dhe për arsye logjistike.