Ne të rritet atë për ju


KAVAJE – ALBANIA
Tel: 355 (0) 698 716 499 / +355 067 464 2738 – Info: armaticri@yahoo.it


 

RRETH NESH:
SJLWA është një kompani e përbërë nga teknikë italianë në Shqipëri i përkasin grupit PAULOWNIA-IT.

 

 

 

 

 

 

Ajo që ne ofrojmë:
La SJLWA mette a disposizione i suoi terreni affinché si possa usufruire di un servizio completo di coltivazione e cura dei vostri cloni di Paulemia 1113 di legno pregiato.

 

 

 

 

QËLLIMI YNË:
SJLWA siguron vendin e saj në mënyrë që ne të mund të përfitojnë nga një shërbim të plotë të kultivimit dhe kujdesin e klone tuaja Paulemia prej druri të çmuar në 1113.

 

 

 

 

 

 

KU JEMI:
Kompania e vendosur në qarkun e Fierit, në vende të Mallakastrës dhe ka mbi 100 hektarë tokë. Ajo është e pozicionuar në një gjendje të madhe klimatike dhe me një pjellori përshtatshme për rritjen e Paulemia 1113.

Google Koordinimi: [link]